Συστήματα 
Σκίασης

Τα συστήματα σκίασης αποτελούν τμήμα του βιοκλιματικού κτηριακού σχεδιασμού, συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα των κτηρίων μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου. 

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η πρόταση μας για τη σκίαση και τον ελεγχόμενο φυσικό φωτισμό κτηρίων µε τη χρήση περσίδων ελλειπτικού σχεδιασμού.

Το σύστημα ηλιοπροστασίας SMARTIA Μ5600 αποτελεί την πρόταση μας για την σκίαση και τον ελεγχόμενο φυσικό φωτισμό κτηρίων με τη χρήση περσίδων ελλειπτικού σχεδιασμού. Παρέχεται μεγάλη ποικιλία από διάφορα πλάτη περσίδων και δυνατότητα συνεργασίας με όλα τα συστήματα υαλοπετασμάτων της Alumil. Επιπλέον, το σύστημα διαθέτει μεγάλη γκάμα ειδικών προφίλ για χρήση σε ανοίγματα για αερισμό κλειστών χώρων, όπως μηχανοστάσια, γκαράζ, αποθηκευτικούς χώρους, κ.ά. 

Ένα πρωτοποριακό σύστηµα σκίασης για πέργκολες µε περιστρεφόµενες περσίδες

Η βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG120P MYKONOS είναι κάτι περισσότερο από μια κλασική επιλογή για ελεγχόμενη σκίαση και προστασία από την βροχή. Εκτός από την εξαιρετική λειτουργία του, το μοντέλο χαρακτηρίζεται από απόλυτα minimal αισθητική και κορυφαία στιβαρότητα, προσφέροντας πολύ κομψές και μεγάλες κατασκευές, έως 6,2 x 4,5 m στην αυτοστηριζόμενη της έκδοση.

Η σειρά υιοθετεί πλήρως τη βιοκλιματική λογική, μετατρέποντας έναν απλό υπαίθριο χώρο σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Ιδιαίτερα στην περίπτωση διχρωμίας, προσφέρεται ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.

Ένα ολοκληρωμένο σύστηµα µε πέργκολες σταθερών περσίδων

Η PG120F αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα με πέργκολες σταθερών περσίδων για την αποτελεσματική σκίαση και την αναβάθμιση της αισθητικής του περιβάλλοντος χώρου. Χαρακτηρίζεται από ευρύτατη ποικιλία λύσεων σε τρεις (3) βασικές γραμμές: 

> CRETA - η επιτομή της minimal αισθητικής
> NAXOS - παραδοσιακός σχεδιασμός με διαχρονική αξία
> CORFU - η πλέον μοντέρνα σχεδιαστική πρόταση

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε απορίες ή παρατηρήσεις; Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail από εκπρόσωπό μας.