ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Για ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο

Γιατί να επιλέξω κουφώματα από αλουμίνιο;

Υπάρχουν σίγουρα αρκετές επιλογές υλικών για παράθυρα και πόρτες. Πού όμως υπερέχει το αλουμίνιο;

Το αλουμίνιο αποτελεί ένα μέταλλο με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, το οποίο έφερε την επανάσταση σε πολλούς τεχνολογικούς τομείς. Αν και πολύ πιο ελαφρύ από άλλα μέταλλα, διαθέτει πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές και γι΄αυτό χρησιμοποιείται κατά κόρον στην πολύ απαιτητική αεροναυπηγική. Επίσης, είναι πολύ ανθεκτικό απέναντι σε πολλές μορφές διάβρωσης και απαιτεί σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης. 

Επιπλέον, το αλουμίνιο αποτελεί το 3ο πιο συχνό στοιχείο στον φλοιό της Γης. Αποτελεί ένα «πράσινο» υλικό, που έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώνεται για πάντα διατηρώντας ακέραια τα χαρακτηριστικά του, χωρίς κάποια ποιοτική υποβάθμιση. Πολλές φορές μάλιστα μέσω της ανακύκλωσης μπορεί ποιοτικά να αναβαθμιστεί!
Τέλος, η ενέργεια που απαιτείται για την ανακύκλωση του είναι μόλις το 5% εκείνης που καταναλώνεται για την αρχική παραγωγή του. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι στην Ευρώπη το 85% του αλουμινίου για οικοδομές προέρχεται από ανακύκλωση.

H 30ετής εμπειρία και συσσωρευμένη τεχνογνωσία της ALUMIL, ενσωματώνονται στα δικά σας παράθυρα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΣΩ EMAIL ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΡΘΡΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ.