Συστήματα Ρολών
& Παντζουριών  

Χαρακτηρίζονται από υψηλούς δείκτες ακαμψίας, στεγανότητας και αντιδιάρρηξης. Είναι ιδανικά για πολύ μεγάλα ανοίγματα.

Νέα γενιά ενεργειακών ρολών η οποία ενσωματώνει την σύγχρονη τεχνολογία, με πολλές επιμέρους καινοτομίες και υψηλούς δείκτες λειτουργικότητας και ποιοτικής κατασκευής. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων (επικαθήμενα ή εξωτερικά, απλά ή θερμομονωτικά, σε ίσιες ή καμπύλες γραμμές), η οποία καλύπτει το σύνολο των αναγκών. 

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ένα σύστημα για θερμομονωτικά επικαθήμενα κουτιά ρολών κορυφαίων προδιαγραφών για άμεση λύση στο πρόβλημα των πολύ μεγάλων ανοιγμάτων που συναντά κανείς στα σύγχρονα συρόμενα κουφώματα.

Το SMARTIA S13600 αποτελεί ένα σύστημα για θερμομονωτικά επικαθήμενα κουτιά ρολών κορυφαίων προδιαγραφών για άμεση λύση στο πρόβλημα των πολύ μεγάλων ανοιγμάτων που συναντά κανείς στα σύγχρονα συρόμενα κουφώματα. Προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Διατίθεται σε διαστάσεις 26x32 cm.

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση περιορισμένου χώρου, εάν το κουτί του ρολού πρέπει να τοποθετηθεί στην εξωτερική πλευρά του τοίχου και όχι επικαθήμενο πάνω από το κούφωμα, μπορείτε να επιλέξετε το σύστημα ρολών για εξωτερική τοποθέτηση COMFORT M13500

Ένα σύστημα για επικαθήμενα κουτιά ενεργειακών ρολών νέας γενιάς

Στην ALUMIL διαθέτουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για ρολά, κατάλληλα για την τοποθέτηση πάνω από ανοιγόμενα ή συρόμενα κουφώματα. Το SMARTIA Μ13800 αποτελεί ένα σύστημα για επικαθήμενα κουτιά ενεργειακών ρολών νέας γενιάς, τα οποία προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση, μοντέρνα αισθητική και αυξημένη αντιδιαρρηκτική προστασία. Προσφέρει αθόρυβη κι ανεμπόδιστη λειτουργία με έμφαση στην ελαχιστοποίηση μεταλλικών θορύβων και δονήσεων. Διατίθεται σε ίσιες ή καμπύλες γραμμές με τρεις (3) βασικές διαστάσεις (14.5x19, 18.5x19, 22x22 cm).

Ανοιγόµενα παντζούρια σε όλες τις δυνατές τυπολογίες, µε κλασσικές ή µοντέρνες γραµµές

Επίσης προσφέρουμε πληθώρα επιλογών για την κατασκευή ανοιγόμενων παντζουριών σε όλες τις δυνατές τυπολογίες, με κλασσικές ή μοντέρνες γραμμές. Διατίθενται πολλά διαφορετικά σχέδια για την αποτελεσματική σκίαση με ειδικές περσίδες ή διάτρητα φυλλαράκια αλουμινίου. Επίσης, για μεγάλα ανοίγματα και εξοικονόμηση χώρου, μπορείτε να επιλέξετε τα αναδιπλούμενα παντζούρια, τα οποία, όταν συνδυαστούν με τους κρυφούς μεντεσέδες, προσφέρουν ένα πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Για τα φυλλαράκια των ρολών, παρέχουμε 11 διαφορετικά σχέδια, σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια. Ανάλογα με το βάρος και τις διαστάσεις του ρολού, ο κατασκευαστής αλουμινίου στον οποίο θα απευθυνθείτε θα σας προτείνει τους διαθέσιμους μηχανισμούς ανύψωσης.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε απορίες ή παρατηρήσεις; Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail από εκπρόσωπό μας.