Ανοιγόμενα
Κουφώματα

Τα ανοιγόμενα κουφώματα και μπαλκονόπορτες αποτελούν την ιδανική λύση για μονοκατοικίες, πολυκατοικίες αλλά και σύγχρονα κτίρια, καθώς καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες που προκύπτουν στον κατασκευαστικό κλάδο και προσφέρουν υψηλή μόνωση, ασφάλεια και αισθητική.

Προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση, μεγάλη ασφάλεια, διατίθενται σε πολλούς τύπους και σχέδια, δέχονται διπλή ή τριπλή υάλωση και εξωτερικά ενσωματώνουν σήτα και παντζούρι ή ρολό. Προσφέρουν όλο το άνοιγμα του παραθύρου, αλλά χρειάζονται χώρο για το άνοιγμα των φύλλων. Τα ανοιγόμενα κουφώματα αποτελούν επιλογή για υψηλή θερμομόνωση σε μονοκατοικίες, εξοχικές κατοικίες και σε ειδικά κτίρια. Χρησιμοποιούνται επίσης σε αντικαταστάσεις παλαιών ξύλινων κουφωμάτων και είναι ιδανικά για παραδοσιακές κατασκευές και όχι μόνο. Υπάρχουν σειρές απλές και θερμομονωτικές. Προσφέρουν απεριόριστες εφαρμογές και σωστές λύσεις σε κάθε περίπτωση και δέχονται πολλά αξεσουάρ και μηχανισμούς, καλύπτοντας κάθε ιδιαίτερη απαίτηση. 

Οι διάφοροι τύποι – συνδυασμοί των ανοιγόμενων είναι:

  • Εσωτερικό παραθυρόφυλλο (ανοιγόμενο προς τα μέσα)
  • Εξωτερικό παραθυρόφυλλο (ανοιγόμενο προς τα έξω)
  • Ανακλινόμενο παραθυρόφυλλο (ανοιγόμενο προς το επάνω μέρος)
  • Προβαλλόμενο (ανοιγόμενο προς το κάτω μέρος και έξω)
  • Ανοιγόμενο σε οριζόντιο ή σε κάθετο άξονα (περιστρεφόμενο)
  • Μονόφυλλο, δίφυλλο, τρίφυλλο, κλπ
  • Συνδυασμός συρόμενου – ανοιγόμενου (μηχανισμός Volkswagen)

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ανοιγόμενo θερμομονωτικό κούφωμα

Το SMARTIA S67 PHOS προσφέρει μοντέρνες minimal κατασκευές με κρυφό φύλλο. Αυτή η έκδοση επιτρέπει τη μεγιστοποίηση του φυσικού φωτισμού, χάρη στο σημαντικά μειωμένο ορατό πλάτος αλουμινίου, μόλις 72 mm. Η αξιοσημείωτη θερμομόνωση και οι επιδόσεις του συστήματος στον αέρα, την υδατοστεγανότητα και την  ανεμοπίεση, το καθιστούν ιδανικό και για απαιτητικά έργα. 

> Τύπος τζαμιού: Διπλή ή τριπλή υάλωση
> Πάχος τζαμιού: Έως 58 mm
> Design: 'Ισιο με κανονικό ή κρυφό φύλλο για minimal σχεδιασμό
> Tύπος: Θερμομονωτικό Ανοιγο-ανακλινόμενο
> Ασφάλεια: Πολύ υψηλή 

ανοιγόμενο-ανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα

Το SMARTIA S67, είναι ένα σύστημα για πόρτες και μπαλκονόπορτες με πολύ υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και εξαιρετικό design. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για στιβαρά κουφώματα με μοντέρνο minimal σχεδιασμό και υψηλή ασφάλεια. Διατίθεται σε δυο διαφορετικές ενεργειακές εκδόσεις, την κανονική και την ενισχυμένη (advanced).

> Τύπος τζαμιού: Διπλή ή τριπλή υάλωση
> Πάχος τζαμιού: Έως 58 mm
> Design: 'Ισιο με κανονικό ή κρυφό φύλλο για minimal σχεδιασμό 
> Tύπος: Θερμομονωτικό Ανοιγο-ανακλινόμενο
> Ασφάλεια: Πολύ υψηλή 

Ανοιγόμενo θερμομονωτικό κούφωμα M23000

Το σύστημα SMARTIA M9660 αποτελεί ένα σύστημα για παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες εισόδου με υψηλή θερμομόνωση και μοντέρνο design. Μπορεί να καλύψει κάθε αισθητική απαίτηση και χαρακτηρίζεται από την πληθώρα των λύσεων που προσφέρει. Επιτρέπει τη δημιουργία κουφωμάτων υψηλών προδιαγραφών.

> Τύπος τζαμιού: Διπλή ή τριπλή υάλωση
> Πάχος τζαμιού: Έως 49 mm
> Design: Ίσιο και με καμπύλες γραμμές
> Tύπος: Θερμομονωτικό Ανοιγο-ανακλινόμενο
> Ασφάλεια: Πολύ υψηλή 

Το ανοιγόμενο σύστημα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες που προσφέρει οικονομικές κατασκευές με ωραίο minimal σχεδιασμό

Το σύστημα SMARTIA M20650 είναι ένα ανοιγόμενο σύστημα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες, το οποίο προσφέρει οικονομικές κατασκευές με minimal σχεδιασμό χάρη στον ειδικό σχεδιασμό κρυφού φύλλου που διαθέτει. Χαρακτηρίζεται από την άριστη αναλογία ποιότητας-τιμής που προσφέρει.

> Τύπος τζαμιού: Διπλή υάλωση
> Πάχος τζαμιού: Έως 24 mm
> Design: Αλουμίνιο, ίσιο με κρυφό φύλλο για minimal σχεδιασμό
> Tύπος: Θερμομονωτικό Ανοιγο-ανακλινόμενο
> Ασφάλεια: Πολύ υψηλή 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε απορίες ή παρατηρήσεις; Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail από εκπρόσωπό μας.