Πόρτες Εισόδου

Επιλέξτε ανάμεσα σε ποικίλα σχέδια και επενδύσεις και επωφεληθείτε από όλα τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης ανάλογα με τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες που θέλετε να καλύψει η πόρτα εισόδου σας.

Οι ελκυστικότερες κατοικίες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: εντυπωσιακές πόρτες εισόδου. Οι πόρτες εισόδου οδηγούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους στην κατοικία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» όπως το κρύο, τον θόρυβο και ασφαλώς… τους διαρρήκτες! Οι πόρτες εισόδου που διαθέτουμε δύναται να συνδυάσουν πολλά διαφορετικά σχέδια, διαθέτοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετική ανθεκτικότητα. Προσφέρουμε πολλές επιλογές σε πάνελ πλήρωσης, συμπεριλαμβανομένων πάνελ αλουμινίου ή γυάλινων πάνελ, ενώ μπορούμε να ανταποκριθούμε στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις και αισθητικές προτιμήσεις. 

SMARTIA MD67

Το SMARTIA MD67 αποτελεί ένα από τα συστήματά μας σε ποιοτικές πόρτες εισόδου, όταν απαιτούνται μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλές επιδόσεις και υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Χάρη στον λιτό και μοντέρνο σχεδιασμό, το σύστημα προσφέρει εκλεπτυσμένη ομοιομορφία, η οποία υπογραμμίζει τον καινοτόμο σχεδιασμό και την αισθητική της σειράς. Τέλος, το σύστημα παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας θυρών εισόδου με πάνελ ή υάλωση.  

SMARTIA MD9660

 Το SMARTIA ΜD9660 αποτελεί ένα σύστημα θερμομονωτικών πορτών εισόδου κατάλληλο για περιοχές με θερμότερο κλίμα, όπως η Μεσόγειος, καθώς εξασφαλίζει ποιότητα και εφαρμογή πλήθους τυπολογιών με ικανοποιητικές επιδόσεις θερμομόνωσης. Είναι ιδανική σειρά για αντικαταστάσεις, συνδυάζοντας πάντα ασφάλεια και λειτουργικότητα, δίχως να απαιτείται υψηλό κόστος επένδυσης. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε απορίες ή παρατηρήσεις; Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail από εκπρόσωπό μας.