επιδιωκουμε την τελειοτητα καθε μερα

Δείτε όλο τον κόσμο μέσα από ένα παράθυρο ALUMIL!

Μιλια μπροστα
Δείτε το Video

Η ALUMIL σε αριθμούς

30 Χρόνια εμπειρίας με δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 χώρες

12

εργοστασια

2200

εργαζομενοι

1100

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

28

θυγατρικεσ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ALUMIL;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σήμερα εξάγουμε από άκρη σε άκρη της γης, σε όλες τις ηπείρους. Οι άριστες παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούμε, σύμφωνα με αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και η υψηλή καθετοποίησή της κατά μήκος όλης της αλυσίδας παραγωγής, διασφαλίζουν την πλήρη ιχνηλασιμότητα των πρώτων υλών και, συνακόλουθα, κορυφαία ποιότητα στο τελικό προϊόν.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουμε μέσα από την 30ετή εμπειρία μας και την δραστηριοποίησή μας σε πάνω από 60 χώρες, εγγυάται πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών επιδόσεων και διασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα από άποψη αισθητικής, αντοχής και θερμομόνωσης.

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η πλήρης ικανοποίησή σας. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε αναφορικά με τα κουφώματά σας και να σας κατευθύνουμε στη σωστή επιλογή. Στα σύγχρονα showrooms μας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας, αποκτώντας μία ολοκληρωμένη εικόνα πριν προχωρήσετε στην αγορά. Επιπλέον, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κατά την τοποθέτηση των κουφωμάτων στο σπίτι σας, υπάρχει η δυνατότητα αυτοψίας στο χώρο σας και εκπόνησης τεχνικής αναφοράς από μηχανικό της εταιρείας

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Στην ALUMIL προσφέρουμε πραγματικά αμέτρητες λύσεις στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου. Επιλέξτε το χρώμα και την υφή, το design, το επίπεδο της θερμομόνωσης, της ηχομόνωσης και της ασφάλειας, καθώς και πολλά ακόμη, όπως ηλεκτροκίνηση, ειδικές τυπολογίες, ενσωματωμένες λύσεις σκίασης, κ.ά. Σε εμάς θα βρείτε σίγουρα την ιδανική λύση.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Η κύρια στρατηγική επιλογή μας ήταν πάντα η συνεχής βελτίωση και επέκταση των παραγωγικών μας δυνατοτήτων. Έτσι, σήμερα αποτελούμε έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη με παραγωγική δυναμικότητα άνω των 100.000 τόνων ετησίως, εξασφαλίζοντας άριστο ποιοτικό έλεγχο κατά μήκος όλης της διαδικασίας παραγωγής.

IMAGE/CONTENT SLIDER

Create a responsive, touch-swipe slideshow with Mobirise bootstrap slider. Add images, text, buttons to slides, set autoplay, full-screen, full-width or boxed layout. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Unde sunt, illo quo ipsa. Laboriosam voluptatem sunt nisi velit incidunt labore, sapiente pariatur ipsam fugiat doloremque asperiores eos ipsum, eveniet cum.

CONTACT FORMS

Easily add subscribe and contact forms without any server-side integration. Just link your email to form and get submissions instantly. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium id perspiciatis, sint odit error animi veniam omnis cupiditate distinctio, a quidem deleniti laborum maiores optio laudantium earum vel! Sint, rerum.

01

SUPREME ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τα προϊόντα SUPREME αποτελούν τα νέας γενιάς αρχιτεκτονικά μας συστήματα, για πόρτες και παράθυρα αλουμινίου κορυφαίων προδιαγραφών.

02

SMARTIA Συστήματα

Τα προϊόντα SMARTIA αποτελούν την έξυπνη επιλογή ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου, τα οποία διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές, απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε απορίες ή παρατηρήσεις; Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail από εκπρόσωπό μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Θεσ/νικη: +30 2313 011000
Αθήνα: +30 210 8003700