Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκών Πάνελ

Ευρεία γκάμα πιστοποιημένων συστημάτων στήριξης φωτοβολταϊκών πάνελ.

Η Alumil Solar διαθέτει μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων συστημάτων στήριξης φωτοβολταϊκών πάνελ σε κτιριακές εγκαταστάσεις, δώματα και στέγες κτιρίων, για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών ενός νοικοκυριού. Η σχεδίαση των συστημάτων της Alumil Solar επιτρέπει την εγκατάσταση όλων των μεγεθών και ποικίλων τεχνολογιών φωτοβολταϊκών πλαισίων καθώς και πλήθος διαφορετικών διατάξεων.Τα συστήματα είναι σχεδιασμένα και μελετημένα σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες 1,2 & 9, καθώς και τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό (ΕΑΚ-2000). Είναι πιστοποιημένα από την TUV Hellas με εγγύηση 20 ετών.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H2200-AS250

Η σειρά H2200 AS250 είναι ιδανική για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ σε κεραμοσκεπές ποικίλων τύπων κεραμιδιού, όπως ρωμαϊκού ή ολλανδικού τύπου. Με άνοιγμα στήριξης έως και 2 μέτρα, η σειρά H2200 ROOF προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση. Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου το σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί και στις 3 διαστάσεις για μέγιστη κάλυψη της στέγης, με τις αποστάσεις των στηριγμάτων να προσαρμόζονται εύκολα στις διαστάσεις των πάνελ.

H2300 AS360 & AS370

Οι σειρές AS360 & AS370 είναι σχεδιασμένες για εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση σε ταράτσες. Αποτελούν πολύ ελαφριές κατασκευές ενώ απαιτούν μικρό αριθμό εξαρτημάτων. Το μέγιστο άνοιγμα στήριξης φτάνει τα 2 μέτρα αναλόγως των φορτίων ανέμου και χιονιού. Επιπλέον, δίνουν την δυνατότητα επιλογής κλίσης των πάνελ από 15 έως 30 μοίρες για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ενεργειακής απόδοσης. Πιο συγκεκριμένα, η βάση στήριξης AS360 είναι κατάλληλη για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ σε διάταξη καθ’ ύψος ενώ η AS370 ενδείκνυται για διάταξη κατά πλάτος.

H2300 AS106

Η βάση στήριξης AS106 κατασκευάζεται από αλουμίνιο και είναι σχεδιασμένη να καλύπτει την ανάγκη για εγκατάσταση δύο φωτοβολταϊκών πάνελ σε διάταξη portrait. Το σύστημα παρέχεται με προσυναρμολογημένα όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και τις ανοξείδωτες βίδες. Η κλίση είναι 20-30 μοίρες ή μπορεί να σχεδιαστεί για την κάλυψη των απαιτήσεων του κάθε έργου.

H2300 SOLFIE

Το σύστημα στήριξης Solfie αποτελεί μια αυτοστήριχτη βάση για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ σε ταράτσες. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για εφαρμογή ενός πάνελ σε διάταξη landscape με κλίση 10 μοιρών. Με το συγκεκριμένο σύστημα επιτυγχάνεται η στήριξη των φωτοβολταϊκών πλαισίων χωρίς επέμβαση στη μόνωση της ταράτσας. Για να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιούνται βαρυτικές δοκοί, αποφεύγοντας κάθε είδους παρέμβαση στην επιφάνεια της στέγης. Όλα τα παραπάνω καθιστούν την Solfie μία βάση η οποία - παράλληλα με την ενεργειακή απόδοση - προστατεύει την ταράτσα και προσφέρει εύκολη, γρήγορη και οικονομική τοποθέτηση του φωτοβολταϊκού συστήματος.

H2300 AS116

Η AS116 είναι μία βάση στήριξης από αλουμίνιο σχεδιασμένη για τοποθέτηση δύο φωτοβολταϊκών πάνελ σε διάταξη portrait ή τριών σε διάταξη landscape με κλίση 20-30 μοιρών. Ωστόσο, μπορεί να σχεδιαστεί και προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου. Το σύστημα παρέχεται με προσυναρμολογημένα όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και τις ανοξείδωτες βίδες.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε απορίες ή παρατηρήσεις; Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail από εκπρόσωπό μας.